Selaa blogikirjoituksia

Promart Oy on Kingin uusi tukkuri

Promart Oy on Kingin uusi tukkuri.

Laadukkaista tuotteista ja palveluista tunnettu Promart Oy on KINGI® kateruuvin uusi valtakunnallinen tukkuri.

– Halusimme Kingin valikoimiimme, koska alusta asti olemme halunneet vain parhaat työkalut ja tarvikkeet valikoimiimme. Kingin testitulokset vakuuttivat samoin kuin asiakkaiden kokemukset. KINGI® kateruuvissa meille on tärkeää myös se, että mahdollisimman iso osa Kingin tuotannosta on Suomessa, kertoo Promartin osto- ja logistiikkajohtaja Ilkka Säily.

Ilkka Säily on kuullut hyvää asiakaspalautetta nimenomaan KINGI® kateruuvin asennettavuudesta.

– KINGI® kateruuvissa tärkeää on ennen kaikkea asennettavuus ja tietenkin kateruuvin pitkäikäisyys ja korroosiokestävyys. Eihän kukaan halua katolleen kateruuveja, jotka pitää kymmenen vuoden jälkeen vaihtaa ruosteen takia. Kingissä vakuuttaa myös tuotannon tasalaatuisuus. Markkinoilla on kateruuveja, joiden kärjet ovat joko liian tylsiä tai teräviä. Toinen yleinen ongelma on maalipinnan irtoaminen ruuvin kannasta asennettaessa, kertoo Ilkka.

KINGI® kateruuvin tuotekehitys on puhutellut alan konkaria.

– Olen tutustunut Kingiin jo tuotekehitysvaiheessa ja yllätyin siitä, että miten näin merkittävää tuotekehitystä tehdään niinkin vakiintuneeseen ja vanhaan tuotteeseen kuin kateruuviin. Kingin tuotekehitys on nyt kyllä vienyt kateruuvin uudelle tasolle. Minulla on tosi hyvä fiilis siitä, että tällaiseen vanhaan tuotteeseen on saatu näin merkittävää kehitystä, kiittelee Ilkka Säily.

Promart Oy tarjoaa työkaluja ja tarvikkeita rakennusalan lisäksi teollisuuteen, korjaamoille ja kunnossapitoon. Promart Oy:llä on toimipisteet Pirkanmaalla, pääkaupunkiseudulla ja Oulun alueella. Valtakunnallisesti Promart Oy palvelee yrityksiä toimitusmyyntinä kaikkialle Suomeen. Yritys on kasvanut vuosien ajan tasaisesti, mitattiinpa kasvua liikevaihdolla tai tuloksella. Mikä on menestyksenne salaisuus, Ilkka?

– Olemme pärjänneet asiakaslähtöisillä palveluratkaisuilla ja sillä, että valikoimastamme löytyy ammattilaisille oikeat tuotteet.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *