Medialle

Kingi Oy on korroosiokestävien rakennustuotteiden suomalainen innovaattori. Sen kruununjalokivi on patentoitu kolmikerrospinnoitettu KINGI® kateruuvi, joka on avainlipputuote. KINGI® kateruuvi on markkinoiden parhaiden teräskatteiden elinikäinen kiinnike.

TIEDOTE: Kingi oy investoi lisää ruuvituotantoa Suomeen ja julkistaa kaksi uutta ruuvia

Uudella investoinnilla yritys tuplaa kapasiteettinsa ja tuo uusia tuotteita kattojen parantamiseen kotimaisille ja kansainvälisille markkinoille. Aluksi tuotantoon tulee kaksi uutta ruuvituotetta; KINGI® saneerausruuvi ja KINGI® kattoturvaruuvi.

Tiedote: Lataa (.pdf)

TIEDOTE: Kingi haluaa kotimaan katot kuntoon ennen vientiä

Kotimainen kateruuvivalmistaja Kingi Oy on porautumassa suurille vientimarkkinoilleen suunniteltua aikaisemmin. Kotimaan tarpeeseen halutaan kuitenkin varata riittävä kapasiteetti.

Tiedote: Lataa (.pdf)
Kuvat: Lataa (.zip 8,0 MB)

 

TIEDOTE: Kotimainen toimija uudistaa peltikattojen kiinnityksen

Kingi Oy on kehittänyt kateruuvin, jonka korroosiokestävyys on yhtä hyvä kuin kattopelleillä. Kestävyys perustuu ruuvin patentoituun kolmikerrospinnoitukseen ja innovatiiviseen, mallisuojattuun kannan muotoon. KINGI® kateruuvi on myös hinnoiteltu siten, että siitä tulisi koko kansan peltikattojen kateruuvi.

Tiedote: Lataa (.pdf)
Kuvat: Lataa (.zip 20,8 MB)

HAMK:n Ohutlevykeskus testasi maaliskuussa kahdeksan eri valmistajan kateruuvien korroosiokestävyyttä kaupunki- ja teollisuusilmasto-olosuhteissa

TIEDOTE: Peltikattojen asennusruuveja ei tarvitse enää vaihtaa

HAMK:n ohutlevykeskus testasi maaliskuussa kahdeksan Suomessa yleisesti myytävän kateruuvin korroosiokestävyyttä. Testin tarkoituksena oli tutkia miten eri ruuvit kestävät katolla kaupunki- ja teollisuusilmastossa, ja miten uusi tulokasruuvi pärjää vanhoja konkareita vastaan. Joko loppuu ruuvien kallis vaihtotarve?

Tiedote: Lataa (.pdf)
Kuvat: Lataa (.zip 27,7 MB)

KINGI® logo sloganilla

Netti: Lataa (.png, RGB)
Printti: Lataa (.pdf, CMYK)

KINGI® logo

Netti: Lataa (.png, RGB)
Printti: Lataa (.pdf, CMYK)

KINGI® tuotekuva

Netti: Lataa (.jpg, 36 kB)
Printti: Lataa (.jpg, 627 kB)

KINGI® materiaalipaketti

Materiaalipaketti sisältää KINGI® brändikirjan, valtuutetun jälleenmyyjän sinetin, KINGI® logon printtiin ja nettiin sekä KINGI® kateruuvin tuotekuvan.

Lataa materiaalipaketti

Onko sinulla kysyttävää?

Yhteystiedot