Korroosiokestävien rakennustuotteiden innovaattori

Kingi Oy on korroosiokestävien rakennustuotteiden suomalainen innovaattori. Sen kruunujalokivi on ainoa ulkokäyttöön hyväksytty kateruuvi. KINGI® kateruuvi on markkinoiden parhaiden teräskatteiden elinikäinen kiinnike.

Kingi syntyi, kun markkinoilta puuttui asiakkaiden tarpeet, viranomaismääräykset ja rakentajien vaatimukset täyttävä kateruuvi. Kingi kehittää ja valmistaa korroosiokestäviä rakennustuotteita, jotka täyttävät niin viranomaisten kuin vaativimpien rakentajien tarpeet. Jatkuvan tuotekehityksen avulla Kingi Oy etsii entistä kestävämpiä, laadukkaampia ja kustannustehokkaampia ratkaisuja rakentamiseen. Kingi parantaa kiinteistöjen arvoa ja tarjoaa huoletonta asumista.

Kingin tuotteet ovat ekologisia pitkän elinkaarensa ja kierrätettävyytensä ansiosta. Kestävyytensä ansiosta tuotteilla on pitkä takuu. Tuotteiden kehittämisessä ja käytössä sekä tuotannossa on kiinnitetty erityistä huomiota ympäristörasitusten minimointiin, kierrätettävyyteen ja pitkiin elinkaariin.

Tuotanto tapahtuu pääosin Suomessa, Kingi Oy:n tuotantolaitoksessa Nurmijärvellä. Kingi hankkii ulkomaisilta toimittajilta vain ne puolivalmisteet ja raaka-aineet, joita ei Suomesta saa.

KINGI® kateruuville on myönnetty 2.12.2014 Avainlipun käyttöoikeus. Avainlipputuote on vastuullinen valinta, sillä se tuo työtä ja hyvinvointia Suomeen. Lue lisää Avainlipun omilta nettisivuilta www.avainlippu.fi

Yrityksen toimintaa ohjaavat avoimuus, rehellisyys ja luotettavuus. Kingi tekee sen minkä lupaa ja hyvä palvelu on Kingille kunnia-asia. Kaikessa toiminnassa keskeistä on korkea laatu, johon yrityksen koko henkilöstö on sitoutunut. Yrityksen toimintaa hallitaan ISO 9001-laatujärjestelmän avulla.

Työyhteisönä Kingi on innovatiivinen tarjoten mielenkiintoisia mahdollisuuksia uusiin aluevaltauksiin. Kingi tarjoaa työntekijöilleen nykyaikaiset ja toimivat työolosuhteet. Jokaisella työntekijällä on oma vastuualueensa, ja jokaisella on mahdollisuus osallistua myös koko yrityksen kehittämiseen. Yritystä ja sen toimintaa kehitetään jatkuvasti asiakaspalautteiden ja toiminnan tulosten perusteella. Kingi on aloittanut laajan tuotekehityshankkeen, jossa kehitetään tulevaisuuden tuotteita. Tekes on merkittävästi mukana hankkeessa rahoittajana.

Kingi rakentaa kannattavaa liiketoimintaa, joka mahdollistaa yrityksen kehittämisen. Vakavaraiset omistajat ovat sitoutuneet yrityksen kehittämiseen pitkällä tähtäimellä. Kingi Oy:llä on Bisnoden myöntämä korkein AAA-luottoluokitus.