Selaa blogikirjoituksia

Kingi Oy yhteistyöhön maailman suurimman kattopeltien valmistajan kanssa

Kingi Oy ja maailman suurin kattopeltien valmistaja, venäläinen Metall Profil Company LLC ovat aloittaneet yhteistyön.

Metall Profil Company LLC on vuonna 1996 perustettu maalattujen metallituotteiden profiloija, joka valmistaa muun muassa katto-, julkisivu- ja aitapeltejä, sandwich-paneeleita sekä seinäverhoilutuotteita. Yrityksen valikoimaan kuuluu yhteensä yli 40 000 tuotetta, sillä on yli 4 000 työntekijää ja 18 tehdasta. Yritys valmistaa vuodessa yli 48 miljoonaa neliömetriä kattopeltiä, joka vastaa noin 300 000 omakotitalon kattoa. Seinälevyjä valmistetaan vuosittain noin 35 miljoonaa neliömetriä, ja sadevesirännejä 4 700 kilometriä.

Tutustu Metall Profil Companyn nettisivuihin

Premium-ruuvi kiinnostaa

Metall Profil Companyn johto kiinnostui KINGI® kateruuvista kuultuaan, että sen kehittämisestä on vastannut Jorma Kinnunen – sama mies, joka tunnetaan Puralin kehittäjänä. Kingi Oy:n toimitusjohtaja Jari Lehtola kutsuttiin Jorma Kinnusen kanssa Venäjälle esittelemään KINGI® kateruuvia Metall Profilin päättäjillle. Monipuolisten selvitysten, lukuisten patentointien ja sitkeiden neuvottelujen tuloksena KINGI® kateruuvi on päässyt Metall Profilin premium-kateruuviksi. Tällä hetkellä KINGI® kateruuvi komeilee Metall Profilin verkkosivuston etusivulla.
– Venäjällä kateruuvien laadulle annetaan eri tavalla arvoa kuin Suomessa. Venäjällä on laaja asiakaskunta erittäin laatutietoisia kuluttajia. Kingin kateruuvin laatu ja ylivoimaiset ominaisuudet ovat vakuuttaneet laatutietoiset kuluttajat. Huippulaatuisen ruuvin käyttö mielletään asiakaskunnassa myös merkkinä asentajien osaamisesta ja laadukkaasti tehdystä työstä, Kinnunen arvioi.

Pitkän tuotekehityksen tulos

KINGI® kateruuvin laadun takana on vuosien tuotekehitys. Tuotteen IPR-suojaukseen on
panostettu kaikilla markkina-alueilla.

– Olemme saaneet Venäjälle voimaan designmallisuojan ja patentin suojaamaan KINGI® kateruuvia ja mahdollistamaan markkinoiden nopean kasvattamisen, Kinnunen kertoo ja esittelee komeita patenttitodistuksia.

14 kertaa Suomen kokoinen markkina

Ensimmäinen rekallinen kateruuveja lähti Venäjälle toukokuussa ja viimeisin lokakuussa, kertoo vt. toimitusjohtaja Paulus Hämäläinen.

Venäjän kateruuvimarkkina on Suomeen verrattuna valtava. Pelkästään Metall Profilin kautta siellä myydään premium-ruuviksi luokiteltuja ruuveja saman verran kuin koko Suomessa kaikkia kateruuveja yhteensä, eli noin 100 miljoonaa kappaletta. Kaiken kaikkiaan Venäjällä käytetään vuosittain noin 2,4 miljardia maalattua kateruuvia. Koko Euroopan vastaava luku on reilut 3 miljardia.

– Yhteistyön ansiosta kaupankäynnin Venäjälle odotetaan kasvavan voimakkaasti vuonna 2020. Olemme laajentaneet myös verkkokauppaamme Venäjän markkinoille, Hämäläinen kertoo.

Näkyvyyttä monipuolisella yhteistyöllä

Metall Profilin kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. Yhteiset koulutukset on aloitettu Venäjällä ja ne jatkuvat ensi vuonna.

– Osallistumme myös erilaisiin markkinointitapahtumiin. Esimerkkinä voisi mainita leikkimielisen Työnjohtajien taisto -kilpailun Krasnodarissa. Tapahtuman jujusta pääsee selville, kun katsoo tapahtumasta julkaistut videot – KINGI® kateruuvi on siellä olennaisena osana kilpailua, kertoo Hämäläinen.

Katso video

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *