Selaa blogikirjoituksia

Suomalaista hyvinvointia rakentamassa ruuvi kerrallaan

Kingi Oy osallistuu Osta Työtä -päivään

Perjantaina 1.12.2017 vietetään Osta työtä Suomeen -päivää. Haluamme nyt haastaa kaikki asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme osallistumaan päivään.

Osallistuminen on helppoa: Osta vain suomalaisia tuotteita ja palveluita perjantaina 1.12.2017. Liity Osta työtä Suomeen -päivän Facebook-tapahtumaan ja kerro osallistumisestasi somessa hashtageilla #ostatyötäsuomeen ja #ostatyötäsuomeenpäivä. Haasta myös omat verkostosi mukaan.

Valtakunnallisen Osta työtä Suomeen -päivän tarkoituksena on saada suomalaiset kiinnittämään huomiota kulutusvalintoihinsa. Meille kotimainen tuotanto ja työ ovat alusta asti olleet sydämen asia. KINGI® kateruuvi on suomalainen innovaatio ja avainlipputuote. Olemme juuri investoineet uuteen tuotantolinjaan Nurmijärvellä, koska haluamme panostaa kotimaiseen tuotantoon.

Onko sitten yhdellä päivällä merkitystä? Eikö kotimaista tuotantoa pitäisi kannattaa joka päivä? Toki on tärkeää, että kuluttajia muistutetaan näinkin siitä, että jos jokainen suomalainen ostaisi kympillä kuussa lisää suomalaisia tuotteita tai palveluita, syntyisi vuositasolla noin 10.000 työpaikkaa Suomeen. Suomalaisen osaamisen ja tekemisen nostaminen esille on myös hyvä tapa juhlistaa 100-vuotiasta Suomea.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *