Videot

 

KINGITV - Tietoisku: Mistä koostuu Kingin patentoitu kolmikerrospinnoitus

Katolle tuleva maalattu terästuote tarvitsee kunnon ruostesuojauksen. Videolla Kingin toimitusjohtaja Jari Lehtola näyttää millainen on kateruuvin patentoitu ruostesuojaus. Millaisia pinnoitekerroksia siinä ovat, mitkä ovat niiden tehtävät ja miksi tarvitaan kaikki kolme takaamaan kateruuville riittävä korroosionkestävyys.

KINGI® vaihtoruuvi™ Näin vaihdat vanhat kateruuvit

Nyt voit jatkaa jo asennetun peltikaton käyttöikää helposti vaihtamalla ruostuneet kateruuvit. Tilaa KINGI® vaihtoruuvit™ verkkokaupasta »

Uuden tuotantolinjan valmistelut ovat jo täydessä käynnissä Nurmijärvellä

Nurmijärven tehtaan uuden tuotantolinjan rakennus on alkanut. Tuotantovastaavamme Paulus Hämäläinen raottaa hieman verhoa siitä, minkälaisia uusia kotimaisia ruuveja tehtaaltamme saa ensi keväänä. Hän kertoo myös mikä tekee uudesta tuotantolinjastamme ensimmäisen laatuaan maailmassa.

KINGITV – Tietoisku: Mitä ovat ilmastorasitusluokat?

Kingi Oy:n tuotekehitysjohtaja Jorma Kinnunen, DI, vastaa tähän kysymykseen tämänkertaisessa tietoiskussamme.

KINGITV – Tietoisku: Mitä ilmastorasitus tekee vesikatoille?

Kingi Oy:n tuotekehitysjohtaja Jorma Kinnunen, DI, vastaa tähän kysymykseen tämänkertaisessa tietoiskussamme.

KINGITV – Videoblogi: Uusi investointipäätös ja uusia tuotteita

Kingi ottaa ison askeleen peltikattojen laadun parantamiseksi investoimalla Nurmijärvelle toisen tuotantolinjan. Ainoa maailmassa oleva tuotantolinja mahdollistaa erilaisten ruuvien pinnoittamisen Kingin patentoimalla kolmikerrospinnoitteella.

KINGITV – Videoblogi: Eikö kateruuvia koske mikään laki tai standardi?

Markkinoilla kiirii uusi viesti: ”Kateruuville ei ole mitään määräyksiä ja ohjeita”. Edelleenkin oman tuotteen kehittäminen jää tekemättä, kun keskittyminen menee olemassa olevien lakien ja standardien halveeraamiseen. Me Kingillä teemme kaikkemme peltikattojen kokonaislaadun parantamiseksi, ruuvi kerrallaan.

KINGITV – Videoblogi: Onko totta, että vain Kingillä on C3-hyväksyntä?

Tätä ovat useat kattoalan ammattilaiset kysyneet. Kingi Oy:n toimitusjohtaja Jari Lehtola vastaa kysymykseen videoblogissa.

KINGITV – Videoblogi: Miksi jotkut väittävät, että heidänkin kateruuveillaan on C3-hyväksyntä?

Tätä ovat useat kattoalan ammattilaiset kysyneet. Kingi Oy:n toimitusjohtaja Jari Lehtola vastaa kysymykseen videoblogissa.

Mikä on rakennusalan ammattilaisten mielestä ainoa toimiva kateruuvi?

Rakennusalan ammattilaiset, yrittäjä Seppo Kaarnamo ja jo eläkkeellä oleva Seppo Saarivirta valitsivat katolleen kestävimmän ja vaivattomimman kateruuvin. Katso videolta mikä se on, ja mitä ajatuksia asennusurakka herätti.

KINGI® kateruuvi ruuvinvaihdossa

Määräysten mukaisia kateruuveja ei kuulu vaihtaa erillisenä huoltotoimena. Suomessa on kuitenkin satojatuhansia kattoja kiinnitetty ruostuvilla ruuveilla ja ne odottavat vaihtamista lisävaurioiden välttämiseksi. Katso videolta Kingin ratkaisu.

KINGI® KATERUUVI korroosiotestissä

Näe miten KINGI® kateruuvin kolmikerrospinnoite kestää sään rasitusta korroosiotestissä. Näe myös mitä tapahtuu ruuveille, joissa on sinkin päällä vain yksi maalikerros polyesteripulverilakkamaalia.

KINGI® kateruuvi asennuksessa

Katso KINGI® kateruuvin asennukseen liittyvät huippuominaisuudet. Video näyttää tavallisten kateruuvien ongelmat ja kuinka patentoitu KINGI® kateruuvi on ne ratkaissut.

Kestokateruuveja vuosisopimusasiakkaille

Patentoituja kolmikerrospinnoitettuja KINGI® kateruuveja valmistetaan vain Suomessa, Nurmijärven tehtaallamme. Vienti on avautunut ja kysyntä kasvaa. ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti lupaamme kuitenkin vuosisopimusasiakkaillemme toimitukset kolmessa päivässä. Vielä ehdit tekemään vuosisopimuksen. Soita 0400 154 888 tai laita sähköpostia: kingi@kingi.fi.

Ainoa C3 hyväksytty kateruuvi

Voi Sepi, KINGI® kateruuvit pelastaisivat sinutkin pinteestä! KINGI® kateruuvi on ainoa maalattu hiiliteräsruuvi, jolle on myönnetty varmennettu käyttöseloste ilmastorasitusluokkiin C1–C3, minkä ansiosta ruuviemme käyttö on sallittu myös kaupunkialueilla. Valitessasi KINGI® kateruuvin voit aina olla varma turvallisesta ja vaatimustenmukaisesta peltikatosta.

Markkinoiden kestävin kateruuvi

Lohkeilevatko kateruuviesi maalipinnat niin kuin Sepillä? Ruostuvatko ruuvisi? Naapurin rouva Ellukin sen tietää; KINGI® on markkinoiden kestävin kateruuvi. Huolellisen tuotekehityksen tuloksena syntynyt KINGI® kateruuvi kestää aikaa, rasitusta ja kulutusta – ruostumatta. Ruuvien pitkä elinkaari vähentää uusimisen ja katolle kiipeilyn tarvetta. Ruuvimme kestävät ruostumatta yhtä pitkään kuin markkinoiden parhaat teräskatteet.

KINGI® porautuu jopa 464 % nopeammin

Naapurin rouvat Ellu ja Jaana ihmettelevät, kuinka isoja eroja kateruuvien porautuvuudessa on. Sepi saa karvaasti kokea, mitä tarkoittaa, että KINGI® kateruuvi porautuu 464 % nopeammin kuin markkinoiden hitain. Porautuvuuden salaisuudet ovat Kingin oma asennusistukka, mallisuojattu kruunukanta, patentoitu FastFX™-pikakärki ja ainutlaatuinen kierre. KINGI® on suunniteltu nopeuttamaan asennustyötä, jotta säästät aikaa, rahaa ja hermoja – omia ja etenkin vaimon hermoja.

Vaadi katollesi KINGI®

KINGI® on ainoa kateruuvi, joka kestää ruostumatta yhtä pitkään kuin markkinoiden parhaat teräskatteet. Se on ainoa kateruuvi, joka soveltuu käytettäväksi kaikkialla Suomessa, myös kaupunkialueilla. Katso video ja vaadi katollesi KINGI®.