Peltikaton asennus sujuu nyt tehokkaasti

KINGI® kateruuvin älykäs muotoilu takaa peltikaton tehokkaan asennuksen.

Kruunukannan CrownD-muotoilu takaa asennusistukalle tiukan ja pitävän otteen ruuvin kannasta ja FastFX-pikakärki™ porautuu erittäin nopeasti myös limitetyn teräskatteen läpi. Kannan ja kärjen ansiosta KINGI® kateruuvi porautuu täsmällisesti juuri haluttuun kohtaan, kattopeltiä naarmuttamatta. Tällöin vältytään ruuvin aiheuttamien naarmujen maalaukselta jälkikäteen. Kerralla valmis asennus säästää aikaa ja rahaa, ja varmistaa teräskatteen laadun.

Käytä asennuksessa KINGI® asennusistukkaa (ø 8,27 mm), jotta KINGI® kateruuvin tavallista paksumpi 3-kerrospinnoite ei naarmuunnu asennuksen aikana.

Asennusohje

Tutustu tarkempiin asennus- ja huolto-ohjeisiin sekä takuuehtoihin ennen asennusta KINGI® kateruuvin käyttöoppaassa.

VAIHE 1

Suosittelemme asennuksessa käytettävän momenttilaukaisijalla tai syvyyssäädöllä varustettua ruuvinväännintä. Tee aluslaatan tiivisteen puristumakoe ennen varsinaisen asennuksen alkua, jotta saat säädettyä oikean kiristysmomentin tai syvyyssäädön. Säädä ruuvinvääntimen momenttilaukaisija tai syvyyssäätö siten, että aluslaatan EPDM-tiiviste puristuu päältä katsottuna noin 1 mm alumiinisen aluslaatan reunan yli.

Oikea kierrosnopeus on 1000–2500 r/min. Kiinnityksessä ruuvinväännintä tulisi painaa vähintään 15 kg:n voimalla. Mitä suurempi kierrosnopeus ja paino, sitä nopeammin poraus tapahtuu, mutta samalla lisääntyy liian syvään poraamisen riski.

Kun olet saanut säädöt kohdilleen, tarkista vielä teräskatteen valmistajan ohjeet asennuksesta. Sitten voit ryhtyä asentamaan teräskatetta.

 VAIHE 2

Aseta ruuvi KINGI® asennusistukkaan (Ø 8,27 mm) ja aseta ruuvin kärki teräskatteen valmistajan ohjeiden mukaiseen kohtaan teräskatteella.

 VAIHE 3

Pidä ruuvi suorassa poratessasi. Jos ruuvi ei ole suorassa, voi ruuvin kärki luistaa teräslevyn pinnalla aiheuttaen naarmuja peltiin. Jos ruuvi porautuu vinoon, aluslaatan tiiviste ei puristu riittävän tiukasti peltiä vasten eikä liitoksesta tule vesitiivis.

 VAIHE 4

Poraa ruuvi niin syvälle, että aluslaatan EPDM-tiiviste istuu napakasti teräskatetta vasten, jolloin liitoskohdasta tulee vesitiivis. Älä kuitenkaan poraa liian tiukalle, jottei aluslaatta painu kupiksi. Ylöspäin taittuneet aluslaatan reunat muodostavat kupin, johon kertyvä sadevesi aiheuttaa korroosioriskin. Jos ruuvin maalipinnoite jostain syystä vaurioituu asennuksen aikana siten, että alla oleva sinkitys paljastuu, vaihda ruuvi uuteen.

VAIHE 5

Tarkista asennuksen jälkeen, että ruuvit on kiinnitetty ohjeen mukaisesti. Korvaa virheellisesti kiinnitetyt ruuvit uusilla, oikein kiinnitetyillä ruuveilla.

KINGI® kateruuvin käyttöopas

Tutustu asennus- ja huolto-ohjeisiin sekä takuuehtoihin.

Lataa käyttöopas

Säästä aikaa asennuksesta

Tilaa ruuvinäyte ja testaa KINGI® kateruuvi