Ainoa määräystenmukainen kateruuvi

Voimakkaat vuodenaikojen vaihtelut ja erilaiset säät asettavat kovat vaatimukset katolle, jonka tärkein tehtävä on suojata rakennusta säältä. Suomen suosituin kate, teräskate, on suunniteltu kestämään haastavia ilmasto-oloja. Hyväksytty kateruuvi varmistaa katon ja koko rakennuksen kestävyyden. 

Ainoa ulkokäyttöön hyväksytty kateruuvi

Rakennusmääräysten mukaan kateruuvin tulee vastata korroosiokestävyydeltään kiinnitettävää materiaalia eli teräskatetta. KINGI® kateruuvi on ainoa maalattu hiiliteräsruuvi, joka on hyväksytty käytettäväksi kaupunki- ja teollisuusilmastoissa ilmastorasitusluokassa C3. Lue lisää kateruuveja koskevista määräyksistä.

Peltikate on saavuttanut kattoammattilaisten suosion sen kestävyyden vuoksi

AINOA HYVÄKSYTTY KORROOSIOKESTÄVYYS

KINGI® kateruuvin kestävyydelle on asetettu erittäin kovat vaatimukset. Se on tehty kestämään ilmastorasitusta sekä teräskatteen asennuksen aiheuttamaa mekaanista rasitusta. Durabl3-pinnoitteen korroosiokestävyys on markkinoiden paras ja CrownD-muotoilun ansiosta vesi valuu pois kateruuvin kannasta, mikä vähentää ruostumisen riskiä.

Lue lisää ominaisuuksista.

ÄLYKÄS MUOTOILU, TEHOKAS ASENNUS

KINGI® kateruuvin älykäs muotoilu takaa tehokkaan asennuksen. Kruunukannan muotoilu takaa asennusistukalle tiukan ja pitävän otteen ruuvin kannasta ja FastFX-pikakärki™ porautuu erittäin nopeasti myös limitetyn teräskatteen läpi. Kannan ja kärjen ansiosta KINGI® kateruuvi porautuu täsmällisesti juuri haluttuun kohtaan, kattopeltiä naarmuttamatta. Tällöin vältytään ruuvin aiheuttamien naarmujen maalaukselta. Kerralla valmis asennus säästää aikaa ja rahaa, ja varmistaa teräskatteen kestävyyden.

Lue lisää asennuksesta.

TERÄSKATTEEN ELINIKÄINEN KIINNITYS

KINGI® kateruuvi on suunniteltu toimimaan yhdessä markkinoiden parhaiden teräskatteiden kanssa, jotta teräskatteen elinikä on mahdollisimman huoleton ja pitkä. KINGI® kestää ruostumatta yhtä pitkään kuin markkinoiden parhaat teräskatteet. KINGI® kateruuvi on kustannustehokas, sillä se poistaa kateruuvien vaihtotarpeen ja pidentää teräskaton elinikää.

Lue lisää takuusta.

takuu_03

Tietääkö kaverisi hyväksytystä kateruuvista?

Tarvitseeko kaverisi teräskatteen kiinnittämiseen kateruuvin, jolla on erinomainen korroosiokestävyys? Tulosta tästä kaverille lisätietoa KINGI® kateruuvista.

Lataa esite

 

Kerro kavereille sosiaalisessa mediassa

[fsb-social-bar]

Kiinnostuitko määräystenmukaisesta kateruuvista?

Osta KINGI® kateruuvi