Mitä jos kateruuvi kestäisi yhtä pitkään kuin kattopelti?

KINGI® kateruuvin kestävyydelle on asetettu erittäin kovat vaatimukset. Huolellisen tuotekehityksen tuloksena syntynyt KINGI® kateruuvi kestää aikaa, rasitusta ja kulutusta – ruostumatta. Kestävänä tuotteena se on myös ekologinen, sillä pitkä elinkaari vähentää uusimisen tarvetta ja syntyvän jätteen määrää. 

Teräskatteiden nykyaikaiset pinnoitteet takaavat hyvän korroosionkeston vaativissakin ilmastoissa. Jo 1990-luvulla Jorma Kinnunen kehitti Pural® -pinnoitteen, josta muodostui nopeasti markkinoiden ykköspinnoite. Kestävät teräskatteet on tähän saakka kiinnitetty kateruuveilla, joiden korroosionkesto ei täytä voimassa olevia määräyksiä ilmastorasitusluokassa C3, johon kuuluvat kaupunki- ja teollisuusilmastot.

Nyt peltikaton kestävyyttä parantaa Jorma Kinnusen kehittämä C3-ilmastorasitusluokkaan hyväksytty KINGI® kateruuvi. KINGI® kateruuvi on yhdistelmä korroosionkestävyyttä, parempaa asennettavuutta, viimeisteltyä muotoilua ja laadukasta valmistusta. Näistä huippuominaisuuksista tehdään KINGI® kateruuvi, joka kruunaa teräskatteen ainoalla hyväksytyllä tavalla.

Kingi® Kateruuvi

  • Sähkösinkitys 12 μm
  • Silaani esikäsittely
  • Pohjamaali, 60 μm
  • Pintamaali, 60 μm
  • Alumiini 5052 H32

Muut kateruuvit

  • Sähkösinkitys, 7-12 μm
  • Pintamaali, 30-50 μm
  • Alumiini

Radialco-muotoilu

KINGI® kateruuvin materiaali on karkaistua hiiliterästä, joka antaa ruuville lujuuden ja kovuuden. Ruuvin kannan Radialco-muotoilu takaa riittävän pinnoitepaksuuden myös kulutukselle alttiissa kulmissa.

Durabl3-pinnoite

Durabl3-pinnoite kestää asennuksen aiheuttamaa mekaanista rasitusta ja suojaa ruuvia ruostumiselta. Sen korroosiokestävyys on erinomainen jopa ilmastorasitusluokassa C4. Kun asennus tehdään erikoismitoitettua KINGI® asennusistukkaa käyttäen, tavallista paksumpi Durabl3-pinnoite ei vaurioidu asennuksen aikana. Pinnoitteen IPR-oikeudet on suojattu kansainvälisesti.

CrownD-muotoilu

CrownD-muotoilun ansiosta vesi valuu ruuvin kannasta vähentäen pinnoitteen kuormitusta ja korroosioriskiä. CrownD-muotoiltu kanta istuu erittäin hyvin KINGI® asennusistukkaan ja takaa vakaan asennettavuuden.

Testattua kestävyyttä

KINGI® kateruuvin kestävyys on testattu monipuolisin, vaativin testein, joista se on selvinnyt erinomaisesti. Seuraamme laatua jatkuvasti ulkopuoleisten laitosten tekemien kokeiden avulla.

Lue lisää valmistuksesta.

Löydä KINGI® jälleenmyyjäsi

Ota yhteyttä