Selaa blogikirjoituksia

Paras katto on myös huolettomin

Paras katto on myös huolettomin

KINGI® kateruuvin ylivertaisuuden peltikaton kiinnityksessä voi pelkistää yhteen sanaan: huoleton.

Oikein asennetun peltikaton huoltoväli on hyvinkin 25 vuotta. Sen saavuttaa, kun katto on huolella suunniteltu ja katolle on valittu parhaat materiaalit. Paras katemateriaali on kolmikerrospinnoitettu kattopelti, jonka korroosiokestävyys on taattu. Paras on normaalikiiltoinen pelti, joka peseytyy itsestään eikä kerää jäkälää.

Huolettoman katon viimeistelevät oikein valitut kateruuvit, joiden pinnoitus vastaa korroosiokestävyydeltään kattopellin pinnoitusta. Kolmikerrospinnoitteiselle kattopellille oikea valinta on kolmikerrospinnoitettu kateruuvi. Näin vältytään yksikerrosmaalattujen kateruuvien ennenaikaiselta ruostumiselta, niiden aiheuttamilta vuotoriskeiltä ja rumilta ruostejäljiltä sekä lopulta ruuvien kalliilta vaihtamiselta.

KINGI® kateruuvin ylivertainen kestävyys perustuu kolmikerrospinnoitteen lisäksi mallisuojattuun kannan rakenteeseen: kruunumainen kanta ei kerää vettä, joka ruostuttaisi ruuvia. Kannan kruunumainen muoto on tarkoituksenmukaiseksi suunniteltu, vesi valuu sakaroiden väleistä pois ruuvin kannasta. KINGI® kateruuvi on myös hyvin porautuva, mikä tarkoittaa paitsi ketterää työskentelyä, myös asennusvaiheessa pellin pintaan mahdollisesti syntyvien naarmujen minimoimista.

Kerran kunnolla tehty kestää huoletta seuraavalle sukupolvelle. Tiesitkö, että katon kokonaiskustannuksissa KINGI® kateruuvin hintaero helposti ruostuviin yksikerrosmaalattuihin ruuveihin on todella pieni – alle yhden prosentin?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *