Selaa blogikirjoituksia

Maarit Talvitie iloitsee KINGI® kateruuvikisan voitosta

KINGI® kateruuvikisan voittaja

Maarit Talvitie Ilmajoelta osallistui KINGI® kateruuvikisaan, koska hänen autotallirakennuksensa kaipaa kipeästi uusia kateruuveja.

– Tuttavani voivotteli taannoin peltikattonsa huonoa tilaa ja kertoi kateruuvien nousseen ylös. En ymmärtänyt, mitä hän tarkoitti ennen kuin kiipesin oman autotallirakennuksen katolle katsomaan. 1970–80 -luvun taitteessa tehdyn rakennuksen peltikatto oli kiinnitetty katenauloilla, jotka olivat nousseet irti alustastaan. Naulojen irtoamisen takia katto rämisee ja vuotaa. Kattopellit ovat muuten hyvässä kunnossa, joten niitä ei kannata vaihtaa, kun ei kuitenkaan asuinrakennuksesta ole kyse, kertoo Maarit.

ruuvilo

Tarpeellinen voitto

Kingi Oy:n järjestämän kisan voittaja saa kateruuvit omaan rakennukseensa. Maaritille kateruuvikisan voitto oli iloinen asia.

– Olen onnellinen, että kerrankin sattui hyvä ja tarpeellinen palkinto! Miesystäväni lupasi auttaa kateruuvien asentamisessa, mutta aion kyllä itsekin osallistua uusien kateruuvien asentamiseen. Olen semmoinen rämäpää; käytän raivaussahaa ja muitakin koneita, joten katolle kiipeäminen ei hirvitä, naurahtaa Maarit.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *