Selaa blogikirjoituksia

Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat kritisoidusta vuosisopimuksestamme

Hyvää palautetta Kingin vuosisopimusasiakkailta

Kirjoittaja: Jari Lehtola, Kingi Oy

On tullut vuosi täyteen siitä, kun aloimme myydä KINGI® kateruuveja vain vuosisopimusasiakkaille. Vuosi sitten vuosisopimus sai myös kritiikkiä. Lue, mitä sopimuksen takana oli ja mitä mieltä sopimuksesta ovat nyt ne, jotka solmivat sen vuosi sitten.

Kingi Oy:n toimitusjohtaja Jari Lehtola kirjoittaa blogissaan:

Siirryimme vuosisopimusasiakkuuteen, koska tavoitteemme on suomalaisten peltikattojen kokonaislaadun parantaminen. Päätöksellämme olemme saaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa paljon hyvää aikaan. Suomeen on vuoden aikana asennettu huikea määrä määräysten mukaisesti kiinnitettyjä kattoja, jotka kestävät ruostumatta niille luvatun ajan. Menettelymme on ollut tarpeen, sillä markkinoilla liikkuu monenlaista tietoa ruuvien kelpoisuudesta, ja standardien vastaisia, liian nopeasti ruostuvia ruuveja on yritetty tarjota myös asiakkaidemme käyttöön. Vuosisopimusasiakkuus varmistaa sen, että lipsahduksia ei enää pääse syntymään. Vuosisopimus on sitoumus käyttää vain KINGI® kateruuveja ja parasta siinä onkin juuri se, että jokainen myyty katto asennetaan takuuvarmasti määräysten mukaisesti. Sitä loppuasiakkaat juuri odottavat ja siitä he maksavat.

Kingin vuosisopimusta on myös moitittu toimintaa rajoittavana. Moittijoita ovat olleet ne, jotka siihen vielä vuosi sitten eivät lähteneet. Mutta mitä mieltä ovat he, jotka siihen lähtivät. Kun nyt ensimmäinen vuosisopimus-vuosi on koettu, kysyimme asiakkailtamme, mitä mieltä he ovat toiminnastamme ja kuinka tyytyväisiä he ovat olleet KINGI® kateruuveihin. Tiesin, että olemme tehneet asiakkaidemme kanssa hyvää yhteistyötä ja asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä meihin, mutta täyden 100 %:n tyytyväisyys kyllä yllätti ja vetää nöyräksi. Hyvä luku muuten näin 100 vuotisjuhlaa viettävän Suomen kunniaksi.

 • 100 % vastaajista pitää KINGI® kateruuvin laatua joko erinomaisena tai erittäin hyvänä

 • 100 % vastaajista on Kingi Oy:n toimintaan tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen

 • 100 % vastaajista suosittelisi Kingiä myös muille

  Palautteesta poimittua:

  ”Parempaa ei ole.” ”Teillä on loistavan tuotteen lisäksi loistava palvelu.” ”Tuotteen laatu ja toimitus erinomaisia.” ”Hyvä tuote kaikin puolin.” ”Jatketaan samaan malliin!”

  Toimitusjohtajana en voisi olla ylpeämpi saamastamme palautteesta ja myös vastausprosentista, joka oli huikeat 51,3 %! Iso kiitos kaikille vastanneille palautteestanne ja ajastanne!

  Tule sinäkin yhteistyökumppaniksemme: teemme 15.11. asti uusia vuosisopimuksia vuodelle 2018!

  Olemme juuri avanneet vuoden 2018 vuosisopimuskauden kaikille teille, jotka haluatte asentaa kattonne standardinmukai- sesti tulevana vuonna ja siitä eteenkin päin. Myös Sinun yrityksesi on tervetullut Kingin vuosisopimusasiakkaaksi.

  Jätä yhteystietosi lomakkeelle, niin soitan sinulle ja kerron lisää! Lue myös asiakkaidemme näkemyksiä, miksi he päätyivät valitsemaan Kingin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *