Selaa blogikirjoituksia

Kotimainen KINGI® kateruuvi on myös ekologinen ja ympäristöystävällinen valinta

Kotimainen KINGI® kateruuvi ei ole vain määräysten mukainen ja sinivalkoinen valinta, se on myös ympäristöystävällinen.

Kotimainen KINGI® kateruuvi ei ole vain määräysten mukainen ja sinivalkoinen valinta, se on myös ympäristöystävällinen. Tavoitteenamme on parantaa peltikattojen kokonaislaatua ruuvi kerrallaan, ja siksi KINGI® kateruuvi on suunniteltu kestämään aikaa, rasitusta ja kulutusta ruostumatta. Testitkin sen todistavat, että KINGI® kateruuvi kestää peltikatolla vuosikymmeniä.

Pitkäikäisenä tuotteena KINGI® kateruuvi on ekologinen valinta. Ruuvin peltiä vaurioittamaton asennus ja ruuvin pitkä elinkaari varmistavat peltikatolle sen pitkän iän. KINGI® kateruuvi vähentää peltikaton uusimisen tarvetta ja näin ollen myös syntyvän jätteen määrää. Tulevan KINGI® saneerausruuvin ansiosta koko peltikattoa ei tarvitse enää uusia ruostuneiden ruuvien vuoksi, vaan vanhan peltikaton käyttöikää voidaan jatkaa vuosikymmeniä pelkästään ruuvien vaihdolla. Näin säästöä tulee sekä ympäristölle että lompakolle.

Kontrolloimme ruuvien valmistusprosessia tarkasti, jotta emme hukkaa energiaa ja raaka-aineita tai tuota turhaa jätettä. Kolmikerrospinnoitettujen KINGI® kateruuvien maalaamiseen käytämme AkzoNobelin jauhemaaleja, joissa ei ole ympäristölle myrkyllisiä kemikaaleja. Jauhemaalia käytettäessä ympäristöön ei myöskään leviä haitallisia liuottimia ja maalihukka on minimaalinen.

Kotimainen tuote luo hyvinvointia Suomeen

KINGI® kateruuvi on avainlipputuote ja sen valmistuksesta suurin osa tehdään Suomessa, Nurmijärven tehtaallamme. Ulkomaisilta toimittajilta hankimme vain ne puolivalmisteet ja raaka-aineet, joita ei voi Suomesta saada. KINGI® kateruuvin ja tulevien uusien asennusruuvien käyttäminen tuo työtä ja luo hyvinvointia Suomeen.

Me juhlistamme suomalaista työtä joka päivä. Jos sinä haluat kantaa kortesi kekoon, tee samoin. Perjantaina 1.12. Suomalaisen Työn Liitto viettää Osta työtä Suomeen –päivää.

Jos jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa kuukaudessa enemmän suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, syntyisi Suomeen vuositasolla 10 000 uutta työpaikkaa.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *