Selaa blogikirjoituksia

Koko kansan kestokateruuvi

Suosi suomalaista -- KINGI® kateruuvi on sijoitus, joka kannattaa tehdä jo kattoa asennettaessa.

Kun johonkin asiaan tottuu, sitä lakkaa kyseenalaistamasta. Esimerkiksi peltikatto on mielikuvissamme kestävä ja helppohoitoinen, mutta harmittavan usein ruostuvat kateruuvit aiheuttavat ylimääräistä työtä ja kustannuksia. Kyllähän kateruuvienkin tulisi kestää yhtä pitkään kuin kattopelti, jolloin voitaisiin oikeasti puhua kestokatteesta.

Tähän asti sellaisia kateruuveja ei yksinkertaisesti ole ollut tarjolla, ellei oteta lukuun harvemmin käytettyjä, kalliita rosterikateruuveja. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruuvit eivät kuitenkaan poista kattoremontin uhkaa, sillä katon altistuessa vedelle ne muodostavat pellin kanssa galvaanisen parin ja heikompi kattopelti alkaa ruostua ruuvin ympäriltä.

KINGI® kateruuvien tuotekehitys perustuu oivallukseen, että tarvitaan ruuvi nimenomaan kolmikerrospinnoitetun pellin kiinnittämiseen. Tehokkaasti korroosiolta suojaava, patentoitu kolmikerrospinnoitus ja veden kertymistä estävä kannan muoto tekevät Kingeistä todellisia kestokateruuveja, joiden elinkaari on yhtä pitkä kuin markkinoiden parhailla kattopelleillä.

Kestokateruuveilla kiinnitetylle peltikatolle tulee vain noin 100 euroa enemmän hintaa kuin katolle, joka on kiinnitetty vielä yleisesti käytetyillä yksikerrosmaalatuilla ruuveilla. KINGI® kateruuvi on sijoitus, joka kannattaa tehdä jo kattoa asennettaessa. Näin mielikuva kestävästä peltikatosta toteutuu myös käytännössä.

Ruostuviin ruuveihin ei enää tarvitse tyytyä, kun on olemassa kestokateruuvi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *