Selaa blogikirjoituksia

KINGI® Tuusulan Peltikeskuksen laatuvalikoimaan

Tuusulan Peltikeskus

– Otimme KINGI® kateruuvin valikoimiimme, koska se on ainoa oikeasti ulkokäyttöön hyväksytty kateruuvi. Halusin itse kokeilla ruuvin ennen kuin otin sen valikoimiin, kun ajattelin, että kaikki Kingin lupaukset ovat vain hyvän myyntimiehen puhetta. Mutta KINGI® onkin oikeasti hyvä ruuvi, minkä kyllä huomaa, kun itse kokeilee. Olemme nyt jakaneet KINGI® näytepakkauksia asiakasyrityksille, jotta ne pääsevät itse testaamaan. Yksi firma sieltä jo soitteli saman tien takaisin, että he haluavat Kingin käyttöönsä, kertoo yksikönjohtaja Sami Eemola Tuusulan Peltikeskus Oy:sta.

Samilla itsellään on pitkä kokemus myös katoilla työskentelemisestä.
– Minulla oli kattoasennusfirma 10 vuotta, joten kokemusta kateruuveista on kertynyt. Myin firman viime kesänä ja siirryin tiskin toiselle puolelle, tänne Tuusulan Peltikeskukseen. Koen, että omista kokemuksista kattoasentajana ja yrittäjänä on ollut hyötyä myös asiakkaille, jotka painivat samojen huolien ja murheiden kanssa kuin itse aikaisemmin, Sami kertoo.

KINGI® kateruuvin ominaisuuksista nimenomaan asennettavuus puhuttelee kattoalan konkaria.
– Sen porautuvuus nopeuttaa asennustyötä, kun kaikki lipsumiset ja naarmut jäävät pois. Onhan KINGI® vähän kalliimpi kuin monet kateruuvit, mutta olen aina ollut sitä mieltä, että hyvä ja halpa eivät sovi samaan lauseeseen. KINGI® nostaa jonkun verran kattopaketin hintaa, mutta se kyllä maksaa itsensä takaisin, sillä se ei naarmuta ja se porautuu nopeammin, Sami ynnäilee.

Kingistä on yllättävää taloudellista hyötyä kustannustenhallinnassa ja varastoon sidotun pääoman määrässä.
– Ennen asennusfirman autosta piti löytyä sekä piikkikärkisiä että porakärkisiä kateruuveja kaikissa väreissä. Esimerkiksi puualustassa ei voi käyttää porakärkisiä ruuveja, koska ne korkkaavat helposti, joten tarvittiin piikkikärkisiä ruuveja. Niissä kohdissa, joissa on useampi pelti päällekkäin, piikkikärki ei poraudu, joten tarvittiin puolestaan porakärkisiä ruuveja. KINGI® korvaa molemmat. Nyt ei tarvita autoon enää muita kuin KINGI® kateruuveja kaikissa väreissä. On paljon helpompaa, kun ei tarvitse varata niin montaa ruuvisorttia varastoon ja pieneneehän siinä yrittäjällä varaston arvokin, Sami sanoo.

 

Tuusulan Peltikeskus on valinnut Kingin laatuvalikoimaansa
Tuusulan Peltikeskuksessa on positivinen asenne työhön ja elämään. Vasemmalta Pasi Mattila, Eetu Eemola, Sami Eemola, Juha Peltola ja Tero Helin.

 

Tuusulan Peltikeskus on palvellut Uudenmaan yksityisiä asiakkaita ja rakennusliikkeitä reilut 20 vuotta.
– Meillä on osaava henkilökunta, jonka kanssa yhdessä kehitämme tätä paikkaa asiakaslähtöisesti. Meidän ukot on ammattilaisia ja niillä on positiivinen asenne työhön ja elämään. Ja asiakkaille meillä on aina lämmin kahvipannu, Sami vinkkaa hymyillen.

Yrityksen valikoimaan kuuluvat kaikki peltikatolla tarvittavat tavarat kateruuveista kattopelteihin, -listoihin ja -turvatuotteisiin. Yritys profiloi itse myymänsä kattopellit.
– Meiltä saa kaikki peltikattotarvikkeet nopeasti ja varmasti. Myymme vain laatutuotteita, joten KINGI® on kuin yhtä perhettä meidän muiden tuotteiden kanssa, iloitsee Sami.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *