Selaa blogikirjoituksia

KINGI® ei piirtele pellin pintaan naarmuja

Kymen Kattokeskus testasi KINGI kateruuvia

Kymen Kattokeskus Oy testasi KINGI® kateruuvia nähdäkseen, miten se toimii tositilanteissa. Asennuskohteeksi valikoitui 1970-luvulla rakennettu omakotitalo, jonka katosta löytyy kahta eri kaltevuutta – kaksi vähän loivempaa lapetta ja kaksi vähän jyrkempää.

– Noin 200 neliön katolle tehtiin täysi kattoremontti. Vanha katto purettiin pois ja tilalle tehtiin uusi katto tuuletusrakoineen ja aluskatteineen. Kattopeltinä käytettiin Ruukki Tiilikainen -teräskatetta, kertoo työnjohtaja Jori Sivula Kymen Kattokeskuksesta.

Neljän hengen asennusporukka oli yksimielinen KINGI® kateruuvin toimivuudesta.

– Alun perin kiinnostuin Kingistä Youtube-videon perusteella, ja kun KINGI® kateruuveja tarjottiin testattavaksi, halusimme kokeilla. Kaikki tykkäsivät, eikä tullut mitään negatiivista palautetta. Ruuvit olivat tasalaatuisia. Monesti muissa kateruuveissa on vaihtelua jopa samassa laatikossa; mukana on huonompia ja parempia kateruuveja. Jos hakee kateruuvit jostain pulttikaupasta, voi olla että maalipinta lähtee jo asennettaessa eikä ruuvi poraudu kunnolla, vertaa Jori ryhmän kokemuksia kateruuveista.

Kymen Kattokeskus Oy on kymenlaaksolainen kattoremontteihin erikoistunut yritys.

– Teemme kattoremontteja ympäri vuoden ja hyödynnämme työmailla nostureita. Yritys on perustettu vuonna 2007 ja nyt meitä on 35 ammattilaista. Yrityksemme on erikoistunut kattoremontteihin Kymenlaaksossa; meillä on omat asennusryhmät Lahdessa, Lappeenrannassa, Kotkassa ja Kouvolassa. Kotimaisuus niin tekemisessä kuin käyttämissämme tuotteissa on meille tärkeä arvo, joten suomalainen KINGI® sopisi hyvin valikoimaamme, kertoo Jori.

Mitä hyvää asennusryhmä havaitsi KINGI® kateruuvissa?

– Parasta Kingissä on porautuvuus. Sen poraamisessa ei tarvitse käyttää voimaa. Hyvää on myös se, että KINGI® kateruuvi pysyy tukevasti istukassa eikä nitkahtele. Kingissä on myös se etu, että se ei lähde piirtelemään pellin pintaan naarmuja, summaa Jori Kingin etuja.

Ohjeet onnistuneen kattoremontin ostamiseen

Lue Kattoremontin ostajan opas

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *