Selaa blogikirjoituksia

Kingi oy investoi lisää ruuvituotantoa Suomeen ja julkistaa kaksi uutta ruuvia

Kingi Oy:n kolmikerrospinnoitetut uutuustuotteet

Uudella investoinnilla yritys tuplaa kapasiteettinsa ja tuo uusia tuotteita kattojen parantamiseen kotimaisille ja kansainvälisille markkinoille.

Kingi Oy rakentaa Nurmijärven tehtaalleen uuden tuotantolinjan, jolla valmistetaan uusia innovatiivisia ruuvituotteita Kingin patentoimalla kolmikerrospinnoituksella. Uusi tuotantolinja on monipuolisuutensa ja pinnoitusmenetelmänsä vuoksi ensimmäinen laatuaan maailmassa.

”Aluksi tuotantoon tulee kaksi uutta ruuvituotetta; KINGI® saneerausruuvi ja KINGI® kattoturvaruuvi. Olemme kehittäneet nämä uudet ruuvit, koska haluamme olla suunnannäyttäjänä parantamassa peltikattojen kokonaislaatua ruuvi kerrallaan. Haluamme myös investoida kotimaiseen tuotantoon ja siksi lisäsimme ruuvien valmistuskapasiteettia Nurmijärvellä”, kertoo Kingi Oy:n toimitusjohtaja Jari Lehtola.

KINGI® saneerausruuvi jatkaa vanhan peltikaton käyttöikää vuosikymmeniä

Kattopeltejä on asennettu kymmeniä vuosia huonosti korroosiosuojatuilla ruuveilla ja nauloilla, jotka ovat nyt ruosteessa ja joista osa on alkanut vuotaa aiheuttaen ongelmia kiinteistöille. Pelkästään Suomessa näitä peltikattoja on arviolta satoja tuhansia. Monissa tapauksissa pelti on vielä ehyt ja samoin alusrakenteet, jolloin järkevintä olisi vaihtaa vain ruuvit. Vanhaan reikään ei ole kuitenkaan voinut laittaa tavallista kateruuvia, sillä se ei saa siitä enää kunnon otetta eikä tiivistä kunnolla vanhaa reikää.

”Markkinoilla halutaan kustannustehokkaita ja pitkäikäisiä ratkaisuja katoille. Saneerausruuvia ovat kysyneet meiltä sekä kuluttajat että kattohuoltoja tekevät ammattilaiset, jotka näkevät uudessa tuotteessa myös kokonaan uuden liiketoimintamahdollisuuden. KINGI® saneerausruuvin ansiosta enää ei koko kattoa tarvitse vaihtaa vaan vanhan peltikaton käyttöikää voidaan jatkaa vuosikymmeniä pelkästään ruuvien vaihdolla. Saneerausruuvin toimitukset olemme luvanneet aloittaa alkukesästä 2018”, Lehtola jatkaa.

Uuden KINGI® saneerausruuvin kierreosa on tavallista paksumpi, joten se kiinnittyy pitävästi entiseen ruuvinreikään. Ruuvia saa kahden pituisena, jotta kiinnittäminen onnistuu vanhan ruuvin paikalle, olipa se profiilin pohjalla tai harjalla. KINGI® saneerausruuvin aluslevy on myös suurempi halkaisijaltaan, joten se tiivistää vanhan reiän pitäväksi, vaikka se olisi laajentunutkin kuten usein on. KINGI® saneerausruuvi on kolmikerrospinnoitettu kuten isoveljensä KINGI® kateruuvi ja siinä on samat korroosionesto-ominaisuudet ja takuut.

KINGI® kattoturvaruuvi tuo peltikaton turvallisuuden nykyaikaan

Suomen katoilta löytyy myös lainsäätäjän määräämät kattoturvatuotteet kuten kattosillat, lapetikkaat ja lumiesteet. Tavallisesti nämä kattoturvatuotteet on tehdasmaalattu saman väriseksi katon kanssa ja ne ovat pääosin kiinnitetty maalaamattomilla putkimiesten käyttämillä LVI-ruuveilla, jotka ruostuvat katoilla nopeasti. Nämä ruuvit ovat myös katkeilleet lumikuorman alla.

”KINGI® kattoturvaruuvi on ensimmäinen tähän tarkoitukseen kehitetty ja riittävällä korroosionestomaalauksella valmistettu kiinnitysruuvi kattoturvatuotteille koko maailmassa. Markkinoilla olevien harvojen maalattujen LVI-ruuvien maalipinta ei kestä voimaa, joka syntyy asennuksessa. Tämän vuoksi kehitimme uuden patentoidun kannan, joka ratkaisee tämän ongelman. KINGI® kattoturvaruuvi on myös ensimmäinen maalattu kattoturvaruuvi, joka vastaa korroosiokestävyydeltään kiinnitettävää kokoonpanoa, mikä on myös lainsäätäjän vaatimus kelvolliselle peltikaton kiinnikkeelle,” Lehtola tarkentaa.

Katso aiheesta videoblogi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *