Selaa blogikirjoituksia

Älä mene halpaan!

Kotimaisen KINGI® kateruuvin innovatiivinen muoto ja patentoitu kolmikerrospinnoitus takaavat, että peltikaton heikko kohta ei enää ole kateruuvi.

Tuskin kukaan tietoisesti haluaa rakentaa tai remontoida taloonsa kattoa, joka ei kestäkään. Tietämättömyys tai väärässä paikassa säästäminen pakottaa kuitenkin tekemään korjaustoimenpiteitä katolla jopa muutaman vuoden jälkeen.

Kattopelleille on jo pitkään saanut takuun korroosiokestävyydestä, mutta käytössä olleita yksikerrosmaalattuja kateruuveja on jouduttu ruostumisen ja kattovuotojen takia vaihtamaan, vaikka katto muuten olisi kunnossa. Nyt on kuitenkin onnistuttu kehittämään kestokateruuvi, jolle pystytään antamaan kattopeltiä vastaava takuu. Kotimaisen KINGI® kateruuvin innovatiivinen muoto ja patentoitu kolmikerrospinnoitus takaavat, että peltikaton heikko kohta ei enää ole kateruuvi.

Kingi Oy:n automatisoitu pinnoituslinjasto mahdollistaa kustannustehokkaan tuotannon. Se tarkoittaa, että jokaisella on mahdollisuus hankkia taloonsa kestävä katto ympäristöä ja taloudellisia resursseja säästäen.

Sijoittamalla kestokateruuveihin asennusvaiheessa vain 100 euroa* enemmän talon omistaja saa peltikaton, jonka ruuvitkin kestävät takuuvarmasti ruostumatta seuraavat 20 vuotta. Siis hyvin pienellä lisähinnalla vältytään kokonaan halpojen ruostuvien ruuvien harmeilta ja niiden aiheuttamilta moninkertaisesti maksavilta korjaustöiltä. Lisähinta huolettomista vuosista on todella pieni koko peltikaton kustannuksissa, jotka materiaalit ja asennustyö huomioiden ovat noin 12 000 euroa.

Paras katto on myös huolettomin.

*Hintalaskelma perustuu keskimääräiselle katon koolle, joka on 150 m2. Kattopeltien asennukseen käytetään pääty- ja harjapellit mukaan lukien 8 – 10 ruuvia neliömetrille. Menekki on tällöin 1200 – 1500 kateruuvia. KINGI® kateruuvin ohjevähittäishinnan 14,90 €/100 kpl mukaan esimerkkikaton ruuvien hinnaksi tulee 178,80 € – 223,50 €, mikä on keskimäärin vain 100 euroa enemmän kuin yksikerrosmaalatuilla ruuveilla

 

Kiinnostuitko kestokateruuvista?

Kysy lisää

Kommentit

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *