Voita ilmaiset KINGI® -kateruuvit

Onko ruuvit ruosteessa? Nyt on kattotarkastuksen aika! Tarkasta peltikattosi kunto ja varmista, että se kestää syksyn ja talven rasitukset. Tarkista myös kateruuvien kunto. Löytyykö ruostuneita, irronneita tai muuten huonokuntoisia ruuveja? Nappaa kuva kateruuveista ja voit voittaa uudet KINGI® kateruuvit. Älä putoa katolta!

Postaa kuva Facebookissa Kingin ruosteruuvikisan kommenttikenttään tai tägää kuvasi Twitteriin tai Instagrammin tunnisteella #eiruosteelle. Kirjoita kuvakommentin yhteyteen ruuvin asennusvuosi ja paikkakunta. Muista määritellä kuvasi julkiseksi, jotta voimme huomioida sen kilpailussa.

Lue kattotarkastuksen ohjeet Kingin blogista. Onnea kisaan!

Kuvakilpailun säännöt

Kilpailun nimi

Kingin ruosteruuvikisa

Kilpailun aihe

Tarkista kateruuvien kunto kattotarkastuksen yhteydessä ja nappaa kuva. Kuvattava kateruuvi voi olla ruostunut, irronnut, miten huonokuntoinen tahansa tai aivan priima.

Järjestäjä

Kingi Oy

Osallistuminen

Voit osallistua lähettämällä kuvan kateruuvista Facebookiin kilpailun kommenttikenttään tai julkaisemalla kuvan Twitterissä tai Instagramissa aihetunnisteella #eiruosteelle. Voit osallistua myös useammalla kuvalla. Kirjoita kuvakommenttiin myös ruuvin asennusvuosi sekä paikkakunta.

Kilpailuaika

21.08.–14.10.2015 Jos lähetät kuvan kilpailuajan päätyttyä, kuvasi myöhästyi eikä pääse siten arvontaan mukaan.

Voittajan valitseminen

Arvomme voittajan kaikkien kuvan lähettäneiden kesken perjantaina 16.10.2015. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti maanantaina 19.10.2015.

Palkinto

Jos voitat, saat uudet KINGI® kateruuvit max. 500 m2 kokoiselle katollesi. Voit valita haluamasi värin varastoväreistä.

Kuvien oikeudet

Voit osallistua kilpailuun itse ottamallasi kuvalla, johon sinulla on täydet oikeudet. Vastaat siitä, että sinulla on oikeus julkaista kuva. Vastaat myös siitä, että kuva ei loukkaa Suomen lakeja tai muiden oikeuksia. Sitoudut noudattamaan myös Instagramin, Facebookin ja Twitterin omia käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen. Kingi voi poistaa kilpailusta ehtojen vastaiset kuvat sekä kuvat, jotka katsotaan loukkaaviksi tai jotka eivät ole kilpailun tehtävänannon mukaisia.

Osallistumalla kilpailuun luovutat Kingi Oy:lle oikeuden käyttää kilpailuun lataamaasi kuvaa kaikessa kilpailuun liittyvässä viestinnässä korvauksetta. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Voittajan nimi voidaan julkaista esimerkiksi Kingi Oy:n internet-sivuilla, Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä ja Instagrammissa sekä uutiskirjeessä. Muusta mahdollisesta käytöstä Kingi Oy sopii kanssasi erikseen.

Facebook, Twitter ja Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla eikä kilpailu liity mitenkään kyseisiin palveluihin. Facebook, Twitter ja LinkedIn eivät ole vastuussa kilpailusta.

Siirry blogiin »