Tiesitkö, että vaaleat katot voivat auttaa kasvihuoneilmiön pysäyttämisessä? Nobel-voittaja fysiikan tohtori Steven Chun mukaan katon vaalea väri heijastaa auringonvaloa takaisin avaruuteen ja vähentää jäähdyttämisen tarvetta helleaikoina. Vaaleat katot jäähdyttäisivät maapalloa saman verran kuin autojen 11 vuoden aikana tuottamien kasvihuonepäästöjen poistaminen.

Kingi valmistaa tilauksesta sopivat kateruuvit vaikkapa helmenvalkoiseen tai kermankeltaiseen. Vai ihastuisiko teidän perheen naisväki kenties vaaleanpunaiseen?

Lue lisää »

Tiesitkö, että vaaleat katot voivat auttaa kasvihuoneilmiön pysäyttämisessä?

Onko ruuvit ruosteessa? Nyt on kattotarkastuksen aika! Tarkasta peltikattosi kunto ja varmista, että se kestää syksyn ja talven rasitukset. Tarkista myös kateruuvien kunto. Löytyykö ruostuneita, irronneita tai muuten huonokuntoisia ruuveja? Nappaa kuva kateruuveista ja voit voittaa uudet KINGI® kateruuvit. Älä putoa katolta!

Postaa kuva Facebookissa Kingin ruosteruuvikisan kommenttikenttään tai tägää kuvasi Twitteriin tai Instagrammin tunnisteella #eiruosteelle. Kirjoita kuvakommentin yhteyteen ruuvin asennusvuosi ja paikkakunta. Muista määritellä kuvasi julkiseksi, jotta voimme huomioida sen kilpailussa.

Lue kattotarkastuksen ohjeet Kingin blogista. Onnea kisaan!

Kuvakilpailun säännöt

Kilpailun nimi

Kingin ruosteruuvikisa

Kilpailun aihe

Tarkista kateruuvien kunto kattotarkastuksen yhteydessä ja nappaa kuva. Kuvattava kateruuvi voi olla ruostunut, irronnut, miten huonokuntoinen tahansa tai aivan priima.

Järjestäjä

Kingi Oy

Osallistuminen

Voit osallistua lähettämällä kuvan kateruuvista Facebookiin kilpailun kommenttikenttään tai julkaisemalla kuvan Twitterissä tai Instagramissa aihetunnisteella #eiruosteelle. Voit osallistua myös useammalla kuvalla. Kirjoita kuvakommenttiin myös ruuvin asennusvuosi sekä paikkakunta.

Kilpailuaika

21.08.–14.10.2015 Jos lähetät kuvan kilpailuajan päätyttyä, kuvasi myöhästyi eikä pääse siten arvontaan mukaan.

Voittajan valitseminen

Arvomme voittajan kaikkien kuvan lähettäneiden kesken perjantaina 16.10.2015. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti maanantaina 19.10.2015.

Palkinto

Jos voitat, saat uudet KINGI® kateruuvit max. 500 m2 kokoiselle katollesi. Voit valita haluamasi värin varastoväreistä.

Kuvien oikeudet

Voit osallistua kilpailuun itse ottamallasi kuvalla, johon sinulla on täydet oikeudet. Vastaat siitä, että sinulla on oikeus julkaista kuva. Vastaat myös siitä, että kuva ei loukkaa Suomen lakeja tai muiden oikeuksia. Sitoudut noudattamaan myös Instagramin, Facebookin ja Twitterin omia käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen. Kingi voi poistaa kilpailusta ehtojen vastaiset kuvat sekä kuvat, jotka katsotaan loukkaaviksi tai jotka eivät ole kilpailun tehtävänannon mukaisia.

Osallistumalla kilpailuun luovutat Kingi Oy:lle oikeuden käyttää kilpailuun lataamaasi kuvaa kaikessa kilpailuun liittyvässä viestinnässä korvauksetta. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Voittajan nimi voidaan julkaista esimerkiksi Kingi Oy:n internet-sivuilla, Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä ja Instagrammissa sekä uutiskirjeessä. Muusta mahdollisesta käytöstä Kingi Oy sopii kanssasi erikseen.

Facebook, Twitter ja Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla eikä kilpailu liity mitenkään kyseisiin palveluihin. Facebook, Twitter ja LinkedIn eivät ole vastuussa kilpailusta.

Sinustako Kingin tekijä?

Oletko sinä etsimämme työntekijä KINGI® kateruuvien valmistukseen? Rekrytoimme nyt kaksi tuotannon työntekijää valmistamaan huippuluokan kateruuveja kaksivuorotyössä Nurmijärvellä.

Meillä menestyt, jos olet ahkera ja tartut hanakasti työhösi. Toivomme, että sinulla on vähintään ammattikoulututkinto. Olet kiinnostunut tekniikan alasta ja innostut koneiden käyttämisestä, säätämisestä ja huoltamisesta.

Kingi Oy on korroosiokestävien rakennustuotteiden suomalainen innovaattori, joka haluaa teräskatoille pidempää ikää ja parempia vuosia. Me kingiläiset olemme nuorekkaita ja huumorintajuisia. Olethan sinäkin? Tule valmistamaan ainoaa hyväksyttyä kateruuvia kanssamme!

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen kingi@kingi.fi 14.8.2015 mennessä.

Norjassa lähes hirmumyrsky – jatkaa seuraavaksi Suomeen

Iltasanomat kirjoittaa 7.2.2015

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1423281026763.html @iltasanomat

Puut ja peltikatot ovat kovilla, kun Suomeen iskee ensi yönä Norjan suunnasta kova ja ruhjova myrsky, Ilmatieteen laitoksen meteorologi varoittaa.

Norjassa tuulet riehuvat jo rajusti. Ilmatieteen laitoksen meteorologi Jari Tuovinen uskoo, että myrskystä tulee tämän vuoden kovin myös Suomessa.

– Pohjois-Norjan rannikolta aina Lofooteille saakka riehuvat puuskaiset tuulet jopa 40 metriä sekunnissa. Kyse on laajasta alueesta, jonka rintamalinja on lähes 800 kilometriä pitkä, Tuovinen kertoo.

Tämä ei ole edes suolaisen meren läpitunkevaan voimaan tottuneille norjalaisille mikään pikkujuttu.

Norjan jälkeen myrsky jatkaa Tuovisen mukaan runnovaa matkaansa kohti Suomea.

– Norjassa lähennellään jo hirmumyrskyn rajaa. Rintama etenee yöllä suoraan Suomeen ja pyyhkii lähes koko maan yli. Reittinään myrsky käyttää Meri-Lappia ja Oulua. Kovimmat puuskat tunkeutuvat 20 m/s Suomen kamaralle.

Ilmatieteen laitos nimesi jo myrskyn.

– Nimi on Laina huomisen kalenterin perusteella, Tuovinen kertoo.

Vaikka tuulten voima heikkenee hitusen rankalla matkallaan kohti Suomea, kyseessä on Tuovisen mukaan vielä sellainen voima, joka vaikuttaa jo rakenteisiin. Eikä kyse ole mistään lyhytaikaisesta riepottelusta.

– Kovimmillaan myrsky on Suomessa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä aina aamuun noin kello kuuteen tai seitsemään asti. Myrsky ruhjoo koko maata, vähiten ehkä Kainuuta. Vaikka maa on roudassa, puut voivat kaatua tuulen voiman edessä ja katkoa sähköjä. Myös peltikatot saattavat rullautua puuskaisen tuulen riehuessa, Tuovinen selittää.

Lopulta Laina-myrsky häipyy. Se alkaa hiipua matkallaan kohti itää ja Karjalan kannaksen suuntaa.

 

Oletpa rautakauppias, tukkuri tai katontekijä, liity edelläkävijöiden joukkoon ja solmi jälleenmyyjäsopimus jo nyt! KINGI® kateruuvin toimitukset alkavat helmikuussa 2015. Ota yhteyttä Kingi Oy:n toimitusjohtaja Jari Lehtolaan. Jarin tavoitat puhelimitse numerosta 0400 664 666 ja sähköpostitse jari.lehtola@kingi.fi.

Testaa itse, kuinka helppoa KINGI® kateruuvin asennus on! Tilaa ilmainen ruuvinäyte.