Vesivek Oy

vesivek

Vesivek on ensimmäinen saneerausalan yritys, jonka laatujärjestelmän Inspecta on sertifioinut ISO 9001 -järjestelmän uuden version mukaisesti. Sertifiointi koskee yrityksen kaikkia Suomen toimintoja.

Vesivekin kattoremonttitoiminta alkoi Hämeen Laaturemontti -nimellä vuonna 1993 Pirkanmaalta ja on laajentunut kovan kysynnän vuoksi ympäri Suomen. Vesivek työllistää nykyään 250 kattolalan ammattilaista ja on kasvanut Suomen johtavaksi ränni- ja kattoremonttien toteuttajaksi. Yritys tekee vuosittain yli 5000 kattoremonttia pien- ja rivitalokiinteistöihin ympäri Suomea. Kattoremonttien lisäksi Vesivek valmistaa, asentaa ja myy vuosittain yli 15 000 sadevesijärjestelmää ja kattoturvatuotetta. Vesivek on Isännöintiliiton jäsenyritys, RALA-pätevä remonttifirma sekä mukana tilaajavastuu.fi -palvelun Luotettava kumppani -ohjelmassa. Lisäksi yritykselle on myönnetty korkein AAA-luottoluokitus ja suomalaisesta työstä kertova Avainlipputunnus.

”Olemme olleet Kingin asiakkaana jo kesäkuusta 2015 alkaen. Yhteistyön alussa osallistuimme Kingin tuotekehitykseen tekemällä kentällä erilaisia testejä. Saadun palautteen pohjalta syntyi kateruuvien lippulaiva, KINGI® kateruuvi. Voimme rehellisesti todeta, että KINGI® kateruuvin asennettavuus on ylivoimainen. Yhteistyö Kingin kanssa on osoittanut, että suomalaista laatua tehdään sydämellä ja täsmällisyydellä”, Vesivekin toimitusjohtaja Kimmo Riihimäki kommentoi.

”Vesivek on muokannut kattoasennus-toimialaa ripeällä ja asiakaslähtöisellä toiminnallaan. Olemme tehneet läheistä yhteistyötä alusta alkaen ja vuosisopimusasiakkuus oli heille luonteva valinta. Nyt he voivat tarjota takuuvarmasti pitkäikäisiä kattoremontteja KINGI® kateruuvilla”, Kingin Jari Lehtola kommentoi.

Ripeistä remonteista tunnettu yritys tekee kuntokartoituksen ja korjaussuunnitelman pohjalta kattoremontin keskimäärin kahdessa päivässä. Kimmo Riihimäki palkittiin vuonna 2011 Pirkanmaan Vuoden yrittäjäpalkinnolla.

www.vesivek.fi