Eliittikatot Oy

Eliittikatot

Eliittikatot Oy on tehnyt kattoremontteja suomalaisiin koteihin jo 16 vuotta. Vuosittain yritys remontoi noin 800 kattoa. Eliittikatot tunnetaan vastuulisena  toimijana ja saa asiakkailtaan kiitettävän arvosanan. Yritys on tilaajavastuu-palvelun Luotettava Kumppani ja on RALA-sertifioitu. Vuonna 2014 Eliittikatot Oy kruunattiin King of Roofs -kilpailun voittajaksi.

“Meille on tärkeää toimia niin, että asiakkaamme voi olla tilaamaansa remonttiin 100% tyytyväinen. Kun saimme tietää, että määräykset täyttävä kateruuvi oli kehitetty, halusimme sen heti käyttöömme. Hienoa, että Suomessa kehitetään ja myös valmistetaan tällaisia rakentamisen laatua parantavia tuotteita”, kertoo Eliittikattojen yrittäjä ja toimitusjohtaja Markku Kamula.

”Eliittikatot Oy edustaa vastuullista rakennusalan toimintaa parhaimmillaan. Heille vuosisopimusasiakkuus kanssamme oli päivänselvä ajatus. Nyt he voivat takuuvarmasti tarjota asiakkailleen rakennusmääräysten mukaisen kattoremontin KINGI® kateruuveilla”, Kingin Jari Lehtola kommentoi.

Eliittikatot Oy tekee kattoremonttien lisäksi ulkoverhousremontteja Lappia lukuunottamatta lähes koko maan alueella. Lue lisää eliittikatot.fi